Sortir amb nens, l'agenda setmanal d'activitats familiars més completa de Catalunya!

Bàner
ESPECTACLE FAMILIAR: NYAM! UN TASTET D'ÒPERA, AL TEATRE AQUITÀNIA

Nyam! Un tastet d'òpera, de la Cia. Òpera Prima

Per a nens a partir de 3 anys

Dates a concretar

És un espectacle poc habitual al circuit de teatres per a tots els públics: un maridatge entre el teatre i l'òpera per apropar els més petits al món del bel canto.Tot i que en l'obra hi ha una reflexió sobre els bons hàbits alimentaris, l'òpera és la protagonista, amb 5 àries d'una gran bellesa, compostes per cinc genis de la música clàssica:

O Mio Babbino Caro (Gianni Schicchi, Puccini) Las Oisseaux dans la charmille (Los Cuentos de Hoffman, Offenbach) Stride la vampa (Il Trovatore, Verdi) Duetto buffo di due gatti (Rossini) Der hölle rache (La flauta mágica, Mozart).A la Paulina, les llaminadures la tornen boja.

I un dia, s'empassa totes les que la mare li havia comprat per la festa d'aniversari i acaba amb un mal de panxa horrorós. L'endemà es desperta a l'habitació dels seus somnis: per les parets regalimen muntanyes de dolços i de llaminadures.Aviat però, descobreix que res és el que sembla: ha anat a parar a Ca la Serafina, una senyora extravagant amb molt males intencions. Si la Paulina vol tornar a casa seva, haurà de fer servir tot el seu enginy.


Durada de l'espectacle: 55 minuts

Més informació:

www.operaprima.cat

FACEBOOK

TWITTER


Òpera prima és la companyia de dues cantants d'òpera:
Elena Martinell, Soprano i Susanna del Saz, Mezzosoprano

.