Sortir amb nens, l'agenda setmanal d'activitats familiars més completa de Catalunya!

Bàner
CASA MUSEU L'AGUSTÍ - La Calma
Descobrim com es vivia segles enrera en una masia del Montseny
A LA CALMA - PARC ETNOLÒGIC DE TAGAMANENT

L'antiga masia de l'Agustí, just sota l'ombra del turó del Tagamanent, és una oportunitat quasi única per traslladar-nos en el temps cap a èpoques passades i veure com es vivia en els segles XVII i XVIII.


A través de la visita guiada d’una hora de durada que es pot fer, descobrirem els diferents racons i estances d’aquesta masia. Al llarg de la visita podrem contemplar els objectes de l'època i gaudir de les músiques, les olors i les imatges que acompanyaven un dia qualsevol a ca l'Agustí, submergint-nos d'aquesta manera en la vida quotidiana d'una família pagesa de muntanya.

 

Aquesta masia data del segle XV, tot i que l’aspecte actual correspon és fruit de les diferents remodelacions i canvis que va patir fins al segle XVIII.

  • Els dissabtes, diumenges i dies festius hi ha programat un passi de 16:30 a 17:30. (Cal reservar la visita amb anterioritat)
  • Preu de la visita: 4,40€ adults, 2,80€ nens i jubilats.
  • Pels matins es pot visitar l'exposició "La Lola de la Figuera, una història poc coneguda del Montseny" amb entrada lliure de 10 a 12 tots els dissabtes, diumenges i dies festius (cal reservar amb anterioritat)
  • Informació i reserves per grups: 937.445.082/ Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 


 


 

 

 
 
 
CENTRE D'INFORMACIÓ

Situat a la masia El Bellver, el centre hi trobareu informació sobre possibles rutes, itineraris i llocs d’interès per visitar a la zona. També hi trobareu informació sobre les múltiples activitats de tot tipus al Parc Natural del Montseny (exposicions, tallers, activitats lúdiques i educatives per als més menuts....)

Obert els dissabtes, diumenges i dies festius de 9 a 17 hores. 

http://www.lacalma.net

 
COM ARRIBAR

Per la C-17 (antiga N-152), agafar la sortida de Tagamanent (abans d’Aiguafreda si veniu del sud, o passat aquest poble si veniu del nord). Seguir la indicacions de La Calma – Parc Etnològic de Tagamanent. Continuar una 7 Km. per la pista fins arribar al pàrquing de La Calma. 

 
MASIA RESTAURANT EL BELLVER 
La Masia Bellver ofereix un servei de bar per a esmorzars de "forquilla i ganivet" des de les 9:00 i fins les 11:00 per excursionistes.
Des de les 13:00 i fins a les 16:00, s’ofereix el servei de restaurant per gaudir d’un bon àpat amb productes de la terra.
Obert dissabtes, diumenges i dies festius.
Informació o reserves:  93 7445 082 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la