Sortir amb nens, l'agenda setmanal d'activitats familiars més completa de Catalunya!

LES RUÏNES D' EMPÚRIES, A L'ALT EMPORDÀ
Jaciment arqueològic i museu

Empúries és l’únic jaciment arqueològic de la península Ibèrica on conviuen les restes d’una ciutat grega –l’enclavament colonial d’Empòrion- amb les restes d’una ciutat romana, creada a inicis del segle I aC sobre les estructures d’un campament militar romà instal·lat durant el segle anterior.

Constitueix un lloc privilegiat per entendre l’evolució de l’urbanisme grec implantat a l’extrem occidental de la Mediterrània, així com per analitzar l’urbanisme romà del període final de la República i la seva transformació posterior durant l’època imperial.

A mig camí de l'itinerari es pot visitar el Museu monogràfic de les excavacions d'Empúries. Es conserven alguns dels objectes descoberts durant les excavacions, així com la sala monogràfica de l'Esculapi d'Empúries.Els elements més destacats estan senyalitzats en un itinerari que podreu seguir amb el plànol que us donaran a l’entrada. Les restes que veureu tenen aproximadament 2000 anys d’història.

Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts

Visites teatralitzades

Redescobreix Empúries a través dels personatges que la van viure!

- Visita romana

Dies 15, 22 i 29 de juny, cada diumenge de juny, a les 12 hores

Descobreix Empúries de la mà dels seus antics habitants.

La Iulia Domitia, antiga habitant de l’Emporiae romana del segle I dC ens mostra en aquesta divertida visita, com era la seva ciutat, com es vivia, com eren les cases, carrers, places, mercats i temples.Una visita pensada per a tota la família per conèixer la història de l’antiga ciutat d’Empúries.Idioma: la visita es fan en català o castellà en funció de la data.

Preu: 4 € (no inclou l'entrada al jaciment. Veure tarifes >). Menors de 8 anys gratuït.                       
Places limitades. Imprescindible reserva prèvia Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

El MAC-Empúries es reserva el dret d’anul·lar i/o canviar la data o l’horari de les visites en cas de pluja o d’altres imprevistos.

- Empúries sota la mirada dels Déus

Dimarts 24 de juny, de 2014 a les 12 hores

Una visita a la ciutat de la mà de la deessa grega de la caça, Artemisa, i l’esclau romà Gallus a través d’una història plena d’intriga, mitologia i fets de la vida quotidiana.

La història comença en un moment d’incertesa pels habitants d’Empúries, la mort de Juli Cèsar...Després de la visita s’oferirà una degustació de mulsum (vi romà aromatitzat).

Preu: 10 € (no inclou l'entrada al jaciment). Menors de 8 anys gratuït

Idioma: català

Cal inscripció prèvia. Places limitades per estricte ordre d’inscripció.

El MAC-Empúries es reserva el dret d’anul·lar i/o canviar la data o l’horari de les visites en cas de pluja o d’altres imprevistos.

.

 

COM ARRIBAR-HI

MAC Empúries

C/ Puig i Cadafalch s/n

17130 Empúries-l'Escala

Tel. 972 77 02 08

Tel. reserves 972 77 59 76

http://www.mac.cat/

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

LLEGEIX TAMBÉ:

El Passeig d'Empúries


.