PARC AVENTURA A SANT FELIU DE GUÍXOLS, AL BAIX EMPORDÀ

PARC AVENTURA A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Parc Aventura – Sant Feliu de Guíxols
Gaudeix de l’aventura en els arbres en plena natura

Diversió i aventura garantides  a través dels recorreguts acrobàtics suspesos en els arbres en plena natura: els participants es desplacen per les diferents plataformes suspeses mitjançant tirolines, xarxes, túnels, ponts de cordes i de fusta, lianes, ponts mòbils, mono-patins, escales i molts altres elements.

Cada circuit té diferents elements o jocs amb varis nivells de dificultat que els participants hauran d’anar superant amb perícia i habilitat.

Com a innovació, en aquest parc s’han construït varis elements nous com poden ser el “tobogan llançadora”, “el pont trampa” o “el mono-esquí” , que conjuntament amb els altres elements donen un caire d’aventura nou  a tots els diferents circuits del parc.

Aquest parc disposa de 4 recorreguts on els usuaris van totalment equipats per tal de garantir la seva seguretat. Per als més petits és obligatori l’ús.

PUBLICITAT



– 1 circuit verd – infantil: amb 14 jocs diferents per a nens/es de 4 a 7 anys acompanyats dels pares, tutors o persones responsables dels nens, que no paguen entrada. Les plataformes estan construïdes a 1 metres del terra.

– 2 circuits blaus: amb 13 jocs diferents aptes per a usuaris de més de 1,20 metres d’alçada  i 6/7 anys d’edat mínima . És recomanable que fins els 10 anys els nens vagin acompanyats d’una persona adulta o que sigui una activitat conduïda.

– 1 circuit vermell: amb 14 jocs diferents per a usuaris de més de 1,45 metres d’alçada i 10 anys d’edat mínima.

És recomanable que fins els 12 anys els nens vagin acompanyats d’ una persona adulta.

Els monitors del parc fan un “ briefing “ o explicació a cada un dels usuaris abans de començar qualsevol de les activitats per informar de les normes i el funcionament de les activitats i acompanyant en els recorreguts els usuaris.

Altres activitats del parc:

Circuit botànic (gratuït) : Recorregut per conèixer els arbres i plantes del massís de L’Ardenya.
Zona d’escalada (rocódrom) i tirolina.
Laberint (gratuït): Recorregut per córrer, orientar-se i trobar la sortida.
Zona infantil (gratuït)  pels mes petits, amb diferents jocs i sorra per jugar, tobogan, caseta del bosc, balancins, pilotes, jocs  per construir, taules i bancs.
5 àrees de picnic (gratuït) on menjar a qualsevol hora del dia
3 zones de barbacoa
Zona per a fer activitats (gratuït): jocs, voleibol, futbol.

S’organitzen festes d’aniversari.

MÉS INFORMACIÓ

Parc Aventura

Crta. de Sant Feliu de Guíxolsa Tossa de Mar, GI-682 Km 42.100a 5 minuts de Sant Feliu de Guíxols

Comarca:

Baix Empordà
Latitud i Longitud:
41.7784200, 3.004503
Mòbil:
637 43 15 77
Web:
https://www.parcaventurasantfeliu.com/

Més informació

Horaris
Obert tot l’any dissabtes, diumenges i festius de 10,30 a 18 o 19 hores segons l'època. Horari d’estiu : des de la última setmana de Juny fins al 16 Setembre, obert cada dia de 10,30 a 20 hores

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.