Sortir amb nens, l'agenda setmanal d'activitats familiars més completa de Catalunya!

COLÒNIES EN FAMÍLIA, A ELS OLIVERS, A HORTA DE SANT JOAN
Colònies en família!

Un programa d'activitats pensat per a tota la família on no us avorrireu ni grans ni petits! Excursions a la Via Verda, descoberta de coves en família, banys al riu, ioga, tallers de pa i tallers de plantes, visites a Horta de Sant Joan... vine amb els teus nens i passa un estiu com mai!

Gaudiu d’Horta de Sant Joan i el Parc Natural del Port.

Els Olivers es troba Horta de Sant Joan amb unes vistes privilegiades del poble, les Roques d’en Benet i el Massis dels Ports.

Vistes de les Roques d’en Benet desde la casa

Espais comuns exteriors.


Per contemplar amb tranquilitat el paisatge o preparar la propera excursió al Port tenim espais com el Quart de Lluna i La Terrassa.

Per jugar, el camp de Fruiters i els Olivers centenaris. Per la nit, podeu sopar a la fresca i si voleu us cuinem a la brasa de la barbacoa.

Els espais comuns interiors són el menjador i la sala d’activitats.
Disposem de 9 habitacions de 20,10,6,4 i 2 places totes amb bany.

Activitats:

- Visita guiada al Convent de Sant Salvador- Visita guiada al nucli antic d’Horta + Ecomuseu dels Ports


El nucli antic d’Horta està considerat bé cultural d’interès nacional. Els Templers i els Hospitalers donen en origen l’arquitectura del nostre poble i la del renaixement que vesteix la gran majoria dels edificis donant un aire medieval tot passejant pels carrers d’Horta.

Ecomuseu dels Ports
El massís dels Ports, de 800 Km2, està considerat un dels parcs naturals més ben conservats i de més interès de Catalunya per la seva diversitat de fauna i flora, amb més de 1200 espècies.

- Visita guiada al nucli antic d’Horta + Centre Picasso

El nucli antic d’Horta està considerat bé cultural d’interès nacional. Els Templers i els Hospitalers donen en origen l’arquitectura del nostre poble i la del renaixement que vesteix la gran majoria dels edificis donant un aire medieval tot passejant pels carrers d’Horta.

Centre Picasso d'Horta
Picasso conviu, treballa i estima entre les muntanyes dels Ports i la gent del poble. Durant les seves dues estades deixa una forta empremta tant al seu cor com a les obres que el fan únic i projecta Horta arreu del món.

- Horta medieval

- Ruta de la mel

- Senderisme pel port

- Curses d'orientació

Les curses d’orientació ens permetran conèixer millor l’entorn i assolir conceptes cartogràfics: corbes de nivell, nord magnètic, desnivells, cotes, orientació, escala…

També aprendrem a interpretar la morfologia del terreny mitjançant els mapes: Valls, cims, barrancs, crestes, coll etc. Es poden organitzar per totes les edats i entorns, des d’iniciació fins a curses per muntanya més exigents.

Durada: 2 a 5 hores depenent de l’itinerari.

Edat recomanada: Nens a partir de 6 anys. Apte per fer-la entre vàries famílies.

- Espeleologia. Entrada a la Cova del Conill.

Esforç físic: moderat a baix.

Descoberta d’un món subterrani amb galeries horitzontals i estretors. On la calma, la serenitat i el silenci ens acompanyaran fins que trobem el riu subterrani que amaga la cova del conill. Observarem algunes estalactites, estalagmites, columnes i sorprenents cascades d’aigua i un petit llac.
L’activitat total dura aproximadament unes 3 hores, l’horari és orientatiu en funció del nombre de persones i l’agilitat del grup en realitzar l’activitat. El recorregut és d’aproximadament 500 m a una profunditat màxima de -30 m

- Barranc aquàtic. Descens de canaletes.

Descens del barranc Canaletes, un dels tresors dels Ports, ja que es tracta d’un barranc aquàtic de gran bellesa i sense dificultat tècnica. Podrem gaudir d’un entorn natural molt especial realitzat una activitat esportiva molt divertida i refrescant! Descobrirem com es formen els barrancs i quina és la seva geomorfologia.

L’activitat total dura aproximadament unes 4 hores, l’horari és orientatiu en funció del número de persones i l’agilitat del grup en realitzar l’activitat. Hi ha 20 minuts des d' on es deixa el vehicle fins a l’accés al barranc i 20 minuts de tornada.

- Iniciació a l'escalada.

El primer contacte amb l’escalada esportiva, es farà al magnífic entorn dels Estrets d’Arnes. On descobrirem com progressar verticalment per una paret de roca en top Rock, és tot una aventura vertical.
Possibilitat d’activitat d’un dia o cursets de 3-4 dies.

Durada: 4 hores per l’escalada esportiva.

Edat recomanada: Activitats per a nens partir de 7 anys. Possibilitat de sortida en família.

- Tirolina i tir a l'arc.

- Baixada de barrancs.

Baixada des del peu del Ventador fins al Salt de Satorres.
Una experiència única, apta per a tota la família.

- Ioga en família

El ioga en família i en grup, s’ha anat posant de moda els últims anys. És una activitat divertida i beneficiosa per a tots.

Si es practica el ioga en família o en grup amb regularitat o els petits van a sessions de ioga per a infants, haureu notat que el fruit del ioga irradia en les nostres accions.

Amb el ioga, aprenem recursos per a desenvolupar-nos en societat sense perdre la nostra essència.

El ioga conjuga els elements necessaris perquè evolucionem des de la nostra integritat.

.

ELS OLIVERS

Roques d'en Benet, 2

43596 Horta de sant Joan

Parc Natural dels Ports

Tarragona

Telèfon: 670 408 208 (Jor
di)

http://www.elsolivers.com/colonies-en-familia

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

FACEBOOK

TWITTER

YOU TUBE

- Casa de Colònies i aberg a Horta de Sant Joan amb 74 places repartides en 9 habitacions amb calefacció i bany.

- Aparcament de vehicles.

.