Sortir amb nens, l'agenda setmanal d'activitats familiars més completa de Catalunya!

Bàner
COVES BENIFALLET
Cova Meravelles: una aventura entre estalactites i estalagmites

Molt a prop de la població d'on agafen el nom, es troben les Coves de Benifallet. Aquest conjunt espeleològic el conformen 6 coves: la Cova de les Meravelles, la Cova dels Dos, l’Avenç del Sifó, la Cova d’en Marigot, l’Avenç del Cataclisme i la Cova de l’Aumediella Gran.

Les dues úniques coves que actualment es poden visitar són la COVA MERAVELLES i la COVA DEL DOS, les dues sorprenents i excepcionals per la seva bellesa.

La Cova Meravelles és una cova que podem visitar perfectament amb nens i és molt recomanable, ja que aquests entren de cop i volta en un món sota terra que ni tan sols es podien imaginar.

Es tracta d’una cova amb formacions increïbles i estranyes que té un recorregut total de 510 metres.

Estalactites i estalagmites, columnes, banderes, colades, macarrons, gours, excèntriques...formacions variades que no ens deixen indiferents i que sorprenen a grans i petits. I tots ens preguntem: com pot ser que la naturalesa pugui crear quelcom tan bonic?

Amb explicacions molt amenes i divertides per part dels guies, passarem uns tres quarts d’hora molt divertits on aprendrem i podrem fer córrer la nostra imaginació tot observant les formacions i, a més ens sentirem com uns aventurers i descobridors.

Les dues coves a visitar estan ben senyalitzades i s’ofereixen visites guiades tot l’any.

El dia 1 de maig se celebra la diada de les Coves, en commemoració a la seva descoberta, i s’organitzen actes per a tal ocasió a la mateixa zona d’accés a les coves.

Imatges cedides per
l'Ajuntament de Benifallet

COM ARRIBAR-HI

Sortint de Benifallet cap el sud, direcció Tortosa, per l’antiga carretera que ressegueix el riu, a uns 6 km. del poble.

HORARIS

Estiu: Obert de l'1 de novembre al 31 de març: obert caps de setmana, festius i ponts excepte Nadal i cap d'any. Horari de 10 a 13:30 h i de 16 a 19:30 h

Hivern: Obert de l'1 d'abril al 31 d'octubre obert tots els dies excepte el 8 de setembre (festa local). Horari: de 10 a 13:30 h i de 16 a 18:30 hores

ALTRES PUNTS D’INTERÈS A LA ZONA

- CASTELL DE MIRAVET
- PAS DE BARCA de MIRAVET
- NAVEGAR PER L'EBRE