Sortir amb nens, l'agenda setmanal d'activitats familiars més completa de Catalunya!

MEDAQUA. ACTIVITATS AQUÀTIQUES PER A FAMÍLIES A L'ESTARTIT
Vine a L'Estartit!

A Medaqua s'organitzen activitats per a famílies a L'Estartit.

- Bateig d'immersió

Per a nens i nenes a partir de 10 anys

És una iniciació a la immersió ampolla per a gent que no ha practicat mai aquest esport . És una activitat molt impactant i 100% segura, que a Medaqua realitzem a mar i amb instructors de busseig qualificats que acompanyen els participants individualment.

Un cop arribats a l'Estartit, es fa la presentació de l'activitat, on s'expliquen les bases del busseig i s'equipa els participants, amb vestit de neoprè, màscara i aletes. Quan el vaixell ja està amarrat a la zona de busseig, es comença a fer les immersions. La immersió pròpiament dita, dura uns 20/25 min. a 12m. de fondària com a màxim, i es fa guiada individualment, per un instructor qualificat.

El bateig d'immersió és fàcil, molt segur i emocionant, i ens permet fer una primera aproximació a aquest esport de forma totalment tutelada i segura. Sense cap títol ni experiència prèvia.

Durada de l’activitat: 2-3 hores

- Bateig de vela

Navegar mai ha estat tan fàcil!

Amb la nova embarcació Fillao de 9m d'eslora podràs gaudir de sortides tranquil·les a vela per descobrir amb els teus amics la màgia de moure't amb l'energia del vent, amb total seguretat i comoditat

Durant aquesta sortida tant podeu gaudir d’un passeig amb vaixell de vela com aprendre a dur un veler de creuer, tindreu a la vostra disposició el patró/na del vaixell que en tot moment estarà a la vostra disposició.
Preferible saber nadar.

Durada de l’activitat: 2-3 hores

- Snorkeling a les illes Medes

Cal saber nedar

L'snorkeling és el que habitualment coneixem com nedar i submergir-se amb tub i ulleres de busseig.

A Medaqua es fa l'activitat equipats amb vestits de neoprè per protegir-nos del fred i acompanyats per monitors que ens guien pels racons més interessants de les illes Medes.

L'activitat es practica a l'entorn privilegiat de les illes Medes, on 10 anys de protecció l'han convertit en un veritable aquari on ens sorprèn agradablement la quantitat i varietat de vida marina: sargs, oblades, donzelles, llavions, estrelles de mar, castanyoles, rogers… i també dorades, meros i un munt de peixos més ens acompanyen en itineraris sorprenents i sempre diferents.

Durada de l’activitat: 2-3 hores

- Snorkel. Penyassegats Montgrí

Els monitors ens guien pels racons més interessants dels Penyassegats del Montgrí.

És un privilegi practicar aquesta activitat a l'entorn del parc natural del Montgrí, Zona protegida de manera natural permet trovar-hi  gran quantitat i varietat de vida marina: sargs, oblades, donzelles, llavions, estrelles de mar, castanyoles, rogers i també dorades, meros i un munt de peixos més ens acompanyen en itineraris sorprenents i sempre diferents.

Cal saber nedar.

Durada de l’activitat: 2-3 hores

- Snorkeling Nocturn

El més emocionant. La sortirda és a les 19/20 hores. Direcció: cap al parc natural del Montgrí­, hora perfecte per trobar des de crancs, fina a llagostes, gambetes, pops, congres, plancton liminiscent...

L'equipament inclou vestit de neopré, màscara, tub, aletes, un llum quí­mic de localització i un focus cada 2 participants.

Sortides una vegada a la setmana durant els mesos d'estiu i per a grups tot l'any.

Cal tenir un bon nivell de natació.

L'activitat es fa equipats amb neoprens, màscares, aletes, armilles, etc.

Durada de l’activitat: 2-3 hores

Caiac de mar. Illes Medes

Les sortides en caiac, on es combinen esport, mar i aventura, ens permeten descobrir amb autonomia racons del litoral inaccessibles per altres mitjans.

És una de les activitats que més acceptació té, i no requereix cap preparació física especial.

Les sortides per a debutants es fan amb caiacs de dues places, insubmergibles i molt estables.

Abans de sortir a mar obert es fan uns exercicis a la platja, per facilitar des de l'inici un correcte ús de la pala. Les excursions sempre són guiades per monitors de Medaqua i acompanyades per una embarcació auxiliar de motor, equipada amb ràdio i telèfon.

- Iniciació al caiac

Aprèn la tècnica bàsica del caiac.

Durant el curs es fa una introducció a les tècniques i la terminologia específica dels caiacs: tipus de palades, girs, tècniques de seguretat, tipus de caiacs...

A més d'una sortida en caiac per la reserva marina de les illes o pels penya-segats del Montgrí en funció del temps.

Si voleu introduir-vos en el món del caiac, no ho dubteu, apunteu-vos-hi!

- Cursos de vela

Curs de vela per aprendre les bases de la navegació a vela de creuer.
Aquest curs s'imparteix amb l'embarcació fillao de ultima generació en el món de l'ensenyança de la vela.

És un curs de titulació pròpia de Medaqua

- Aventura Robinson

Des del port de l'Estartit, sortim amb vaixell fins a una cala "perduda" dels Penya-segats del Montgrí.

Pel camí visitarem la Illa Perdosa i si el mar ho permet ens acostarem a la Roca Foradada (un forat en la roca que travessa el cap castell), finalment us desembarcarem en una petita cala del Montgrí on amb l'ajut d'un mapa haureu de retornar per el vostre propi peu fins a l'Estartit tot fent una agradable caminada de 1:30h.

La sortida Robinson és la millor forma de descobrir aquest indret natural tant des de terra com des del mar!

Durada de l’activitat: 2 hores

- Posta de sol des del mar

Viu les Medes amb la nostra sortida amb vaixell al voltant de les illes que formen la Reserva Marina.

Enamora't de la Costa Brava i gaudeix des del mar l'increïble posta de sol. En primera línia sentiràs l'emoció de l'ocàs. Perfecta oportunitat per als amants de la fotografia.

Durada de l’activitat: 2 hores

CONSULTEU TOTS ELS PREUS

.

COM ARRIBAR-HI


MEDAQUA

Passeig Marítim,13

17258 L’ESTARTIT

Girona (Costa Brava)

Telèfon:972 75 20 43

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

www.medaqua.com

CONSULTEU ELS PREUS


.
.

..

 

Per fer la majoria de les activitats, cal saber nedar..

 

.